28 oktober 2024
Vanaf deze week serveren wij u onze nieuwe menu met hele fijne en typische producten uit het mooie herfstseizoen: soepje van Butternut met gegrilde kastanje en herfsttruffel. Terugkeer van onze Coquilles Saint-Jacques/eekhoorntjesbrood & prei/sauce Noilly-prat. Filet de Lotte & mosseltjes in witte wijn/venkel & courgette/saffraan. Fijne filet van hazenrug/puree van knolselder/peer. Croustillant van vijgen met […]
Lees bericht26 september 2024
Vanaf deze week serveren wij onze heerlijke herfstmenu. We starten met een cappuccino van knolselder/walnoten/bieslook. Een voorgerecht met boschampignons/coulis van cresson/hazelnoot. Een “terre & mer” van langoustine en volaille/geconfijte tomaat/zeekraal. Hertenfilet/pomme dauphine/vijgje uit de oven. We sluiten af met een lichte tarte feuilletée met peche blanche/vanille & verveinne. Tot snel! Amelie & Lionel
Lees bericht2 september 2024
Wij zijn er eventjes tussen uit voor onze jaarlijkse vakantie van 1 t.e.m. 18 september. Vanaf 19/09 terug open voor reservaties voor diner met een nieuwe menu! Tot binnenkort! Amelie & Lionel
Lees bericht21 augustus 2024
Een heerlijk licht menu om de zomer mee af te sluiten: een “Gaspacho” van komkommer/avocado/krab als starter, een fijne risotto met gambas/calamares/mosseltjes als entrée. Tonijn/beignet fleur de courgette/crème van paprika/balsamico. Lamscarré met een jus van esdragon/Coeur de boeuf tomaat/zwarte olijfjes. We eindigen met een lichte tarte feuilletée met verse abrikozen & vanille ijs. Tot snel! […]
Lees bericht10 juli 2024
Enkele lichte en lekkere gerechten om de zomer mee te starten: krokant tarteletje met “crabe royal”/wilde groene asperges/Béarnaise esdragon. Filet van schelvis met orange & curry/gecarameliseerde rode uitjes & mosseltjes. Volaille de Landes & ris de veau/prei/mini girolles & zomertruffel. Zomers dessert met kersen & pistache. Tot binnenkort! Amelie & Lionel
Lees bericht24 mei 2024
Voor het einde van de lente serveren wij in onze volgende menu: crème van asperges met daslook, een “Quenelle de Lyon” met grijze garnalen & tomates confites, filet van griet met scheermesjes/venkel/fleur de courgette, fijne filet de veau de lait met tartelette van lentegroentjes & zomertruffel en een macaron met sorbet van mascarpone & rode […]
Lees bericht4 april 2024
Vanaf april serveren wij ons lichte lente-menu: asperges en feuilleté/zalm & daslook, roggevleugel “Grenobloise”/lamsoren/beurre noisette, filet mignon van melklam/aubergine & fleur de courgette en een dessert met vanille & rabarber. Tot binnenkort! Amelie & Lionel
Lees bericht27 februari 2024
Vanaf maart serveren wij in onze nieuwe menu o.a. un petit risotto met gambas & calamares, skrei op een bedje van prei & zeekraal, fijne volaille met morilles & asperges vertes de Provence. A bientôt! Amelie & Lionel
Lees bericht